Unieke Sieraden Ontworpen in het Hart van Bergeijk

Een Kijkje in het Ambacht van By Naïma 

Bergeijk, een pittoresk stadje in het zuiden van Nederland, is de thuisbasis By Naïma. Hier, tussen het groen en de rust, bevindt zich By Naïma.

Het Ambacht van By Naïma

By Naïma is het geesteskind van Naïma Cuypers, een creatieve onderneemster met een passie voor sieraden, mode en schoonheid. Het bedrijf begon in 2015 ooit als een hobby, maar is sindsdien uitgegroeid tot een merk dat gewaardeerd wordt door zowel het publiek als boetieks en winkels.

Naïma ontwerpt en vervaardigt exclusieve oorbellen, waarbij ze gebruik maakt van natuurlijke materialen zoals stingray, Mother of Pearl, hoorn, half edelstenen en lavasteen. Elk sieraad is vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen, zoals goud op zilver 925.

De Doelgroep van ByNaïma

By Naïma richt zich op vrouwen vanaf 35 jaar en ouder, die verfijnde en luxueuze oorbellen waarderen. Deze dames zijn bereid om te investeren in hoogwaardige sieraden die hun persoonlijke stijl en smaak weerspiegelen.

De collectie van ByNaïma varieert in stijlen, van klassiek en stijlvol tot trendy. Ook de prijsklassen variëren, voornamelijk door de verschillende gebruikte stenen en materialen.