Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor bestellingen die zijn gedaan, via de website van info@bynaima.nl of direct besteld bij bezichtiging in het atelier van By Naïma

 

2. Prijzen 

De prijzen die zijn vermeld bij de artikelen zijn in euro`s, exclusief verzendkosten, incl. BTW

 

3.Betalingsvoorwaarden en levering

Het bestelde artikel wordt toegestuurd als het gehele bestelproces is doorlopen en de betaling succesvol is verlopen. Zowel bij bestelling/betaling als verzending krijgt u een bevestigingsmail. Het artikel wordt goed verpakt om schade te voorkomen. Het artikel wordt zo snel mogelijk toegestuurd, binnen 1 a 2 dagen. By Naïma is nietverantwoordelijk voor niet aangekomen Poststukken. Daarom adviseert By Naïma om de artikelen aangetekend te laten verzenden. By Naïma mag bepaalde bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Een overeenkomst komt alleen tot stand na acceptatie van By Naïma. Bij geen acceptatie van de overeenkomst zal By Naïma de reden hiervan per mail toelichten.

 

4.Retourrecht

Mocht het artikel niet aan de wensen voldoen of niet passend zijn, dan kan het artikel binnen 14 dagen worden geretourneerd vanaf ontvangst van artikel. Dit dient dan altijd vooraf per email aan By Naïma te worden verkondigd. Het artikel dient dan onbeschadigd, ongebruikt in de originele verpakking retour gezonden te worden. De verzendkosten zijn voor de klant. Ook de kosten voor niet aangekomen retourpost (lees sieraden) zijn voor rekening van de klant. By Naïma adviseert dan ook om de artikelen met aangetekende post te versturen. Bij ontvangst van de sieraden wordt het bedrag van de aankoop zo snel mogelijk aan de klant teruggestort. Artikelen die worden gemaakt op bestelling of op maat worden aangepast, kunnen niet worden geretourneerd!

 

5.Garantie

Op de geleverde artikelen wordt tot 2 maanden vanaf levering garantie verleend. Gebreken die onder de garantie vallen worden door By Naïma hersteld. Dit dient vooraf te worden vermeld en overlegd per email met By Naïma. De verzendkosten voor het opnieuw versturen van het artikel zijn voor By Naïma.

De volgende gevallen van schade vallen niet onder de garantie:

-schade door gebruik van het artikel waarvoor het niet bedoeld is

-verkleuring/aantasting van het artikel als gevolg van de zuurgraad van de huid, water, parfum en andere huid-haarverzorgingsproducten of door elke andere substantie of oorzaak zoals verkeerd opbergen (bijv. in vochtige ruimtes)

-verkleuring van Edelstenen, deze kunnen onder invloed van zonlicht soms verkleuren, bewaar ze daarom niet in zonlicht, maar in het donker.

-defecten ontstaan door het aanpassen van het artikel door klant of derden.

By Naïma stelt vast of de garantie van toepassing is en de wijze van reparatie.

Indien de reparatie wordt verricht na de garantietermijn, zijn de kosten hiervan voor de klant evenals de verzendkosten.

6. 
Aanbiedingen

Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ook evt. verkregen kortingscodes zijn niet van toepassing op afgeprijsde artikelen!

7.Aansprakelijkheid

By Naïma is nimmer aansprakelijk voor eventuele materiele of immateriële schade die is ontstaan door het dragen of gebruiken van een door haar geleverd artikel.

8. Indien men de sieraden wenst te passen/afhalen dan kunt u contact per mail of telefonische waarbij we een afspraak maken.

9. Vestiging
By Naïma is gevestigd aan Kervelstraat 69, 5571 HZ Bergeijk. Tel.nr. 06-83238511, KvK- nummer 67829029,